mass-massage-therapy-massage-kamer Mass-massage-therapy-schipholweg-haarlem-arm-massage mass-massage-therapy-massages-haarlem Mass-massage-therapy-schipholweg-haarlem-rug-massage-blonde-vrouw

Welkom bij Mass Massage Therapy!


Massage op maat!


Werkwijze van Mass Massage Therapy

Waarom een massagebehandeling?

Massagebehandelingen worden breed toegepast. Dit kan voor bepaalde klachten zijn waar u lang of kort mee loopt en hier verbetering in wil krijgen. Ook is een massagebehandeling uitermate geschikt als u even een verwenmoment nodig heeft om juist klachten te voorkomen!

 

Massage geeft een boost aan onze weerstand. Onderhuidse verklevingen en verharde spieren worden losgemaakt zodat onze bloedcirculatie optimaal wordt opgevangen. Meer bloedcirculatie betekend beter zuurstofopname in onze lichaam. Een energie lading wordt opgenomen en kleine kwaaltjes worden direct geëlimineerd.

Voor welke klachten?

Bij klachten kunt u onder meer denken aan rug,- schouders en nek stijfheid, frozen shoulder, lage rugklachten, knieklachten of triggerpoints met uitstralingspijn. Niet alleen de anatomie wordt hier betrokken maar ook het fysiologisch aspect. Massagebehandelingen kunnen positieve invloed hebben op slaapstoornissen, energiegebrek, darmklachten of pijnklachten die onverklaarbaar zijn.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Afhankelijk van de ernst van uw klacht en hoelang u deze heeft kunnen wij bepalen hoeveel massagebehandelingen u nodig heeft. De meeste pijnklachten die bekend zijn, worden snel verholpen en soms voelt u dit al na de eerste behandeling!

 

Tijdens de eerste afspraak worden er een paar vragen gesteld om hierover duidelijkheid te krijgen. Na deze massagebehandeling zullen wij afspreken hoe wij de afspraken het beste kunnen inplannen. Het is gebruikelijk om de eerste 4 keer met korte tussenpozen in te plannen en daarna elke maand een onderhoud afspraak.

Voor en na een massagebehandeling

Voor de massagebehandeling is het verstandig om een of twee uur van tevoren iets te eten zodat u niet met een lege maag wordt gemasseerd. Dit voorkomt dat u een lage bloedsuikerspiegel krijgt en na de massage duizelig wordt. Ook raden wij aan om eerst uw blaas te legen zodat u zich beter kan ontspannen.

 

Na de massagebehandeling kunt u uw dagelijkse activiteiten uitvoeren. Wel attenderen wij u erop dat u zich moe kunt voelen. Dit is heel normaal en met voldoende waterinname en ene goede nachtrust zult u de volgende dag meer bewegingsvrijheid beleven! Let wel op: bij een deep tissue massage kan dit de volgende dag iets beurs aanvoelen op de plekken waar triggerpoints en verhardingen zijn gemasseerd.

Communicatie

Het is zeer belangrijk om aan te geven wat u zelf wilt en verwacht van de massagetherapeut. Samen streven wij naar ontspanning van uw lichaam. Intensiteit van de massagebehandeling worden samen met elkaar afgestemd, ook tijdens een massage. De basis is ontspanning, maar ik sta altijd open voor een gesprek.

 

Wij gebruiken zachte achtergrondmuziek. Indien u dit storend vindt of u wilt andere muziek dan mag u dit altijd aangeven.

Maak snel een afspraak

Bij Mass Massage Therapy in Haarlem kunt u terecht voor uiteenlopende massagebehandelingen. Denk hierbij aan een ontspanningsmassage, Indiase hoofdmassage, hotstonesmassage, cupping en triggerpointmassages. Wij bieden ook therapeutische massages zoals bij fibromyalgie.

 

Mass Massage Therapy is gespecialiseerd in massages. De focus ligt op ontspanning en herstel zodat u weer fris van start kan gaan. Heeft u vragen? Klik op de WhatsApp button om direct antwoord te krijgen of klik op de boek nu knop om eenvoudig een massage naar jouw wens te boeken.

×