mass-massage-therapy-massages-haarlem

Welkom bij Mass Massage Therapy!


Massage op maat!


Sportmassage triggerpont

Een trigger point, ook wel myofasciale trigger point genoemd, is een kleine verkramping en verharding in de spier die pijn veroorzaakt. Deze worden veroorzaakt door langdurige overbelasting van de spieren, stress, repeterende bewegingen, maar ook verwondingen. Doordat de spier verkort en verkrampt is, is de spier ook slechter doorbloed. Na verloop van tijd verzwakt de spier, wat tot uitputting en pijn leidt. De omliggende spieren zullen de taak van de verzwakte spier overnemen, welke ook weer overbelast worden. Op deze manier ontstaat er een kettingreactie aan trigger points. Het opsporen van een trigger point is lang nog niet zo makkelijk, want trigger points sturen signalen door naar andere gebieden in het lichaam, waardoor je het idee hebt dat de pijn ergens anders vandaan komt.

Zo kan pijn in je elleboog bijvoorbeeld ook komen door een borstspier. Een verkeerde diagnose is daarom snel gesteld, maar Yasemin weet deze spierknopen feilloos te vinden. Voorkom blessures en geniet optimaal van soepele spieren door een sportmassage triggerpoints te ondergaan. Deze massage behandeling is gericht op deelzone waar de triggerpoint bevind.

 

Intensiteit: krachtig tot zeer krachtig

Communicatie

Het is zeer belangrijk om aan te geven wat u zelf wilt en verwacht van de massagetherapeut. Samen streven wij naar ontspanning van uw lichaam. Intensiteit van de massagebehandeling worden samen met elkaar afgestemd, ook tijdens een massage. De basis is ontspanning, maar ik sta altijd open voor een gesprek.

 

Wij gebruiken zachte achtergrondmuziek. Indien u dit storend vindt of u wilt andere muziek dan mag u dit altijd aangeven.

Maak snel een afspraak

Bij Mass Massage Therapy in Haarlem kunt u terecht voor uiteenlopende massagebehandelingen. Met specialisaties in bindweefselmassages voor anti-cellulite en after lipo behandelingen zijn wij een uitzondering in Haarlem! Hiernaast zijn deeptissue, triggerpointtherapy en cuppingtherapy onze favoriet. Wil je liever een ontspannende massagebehandeling? Dan bieden wij ook onstspanningsmassage en hotstones massage aan.
×