mass-massage-therapy-massages-haarlem

Welkom bij Mass Massage Therapy!


Massage op maat!


Deep tissue massage (inclusief cupping therapy)

Loop je met een zeurende spierpijn van schouders tot nek? Heb je uitstralingspijn van je lage rug naar je benen? Dit zijn maar twee voorbeelden van de meest voorkomende klachten in de praktijk.

Deeptissue massage behandelingen zijn voor het hele lichaam waar jij spanning ervaart en je Range of Motion (bewegingsvrijheid) wordt beperkt door spierkrampen. Deep tissue, het masseren van spierweefsel met krachtige druk, is voor iedereen die klachtvrij de week wil doorgaan en meer energie door de dag heen wilt hebben.

Tijdens de behandeling gaan we laag om laag de dieper gelegen weefsels en spieren aanpakken en  verhardingen en knopen verwijderen. We beginnen met bindweefselmassages op het huid voor een warming up en gaan verder met lichte olie om frictie op je huid te voorkomen.

Afhankelijk van de behandelzone, pijngrens, blessure of doel gaan we samen de intensiteit en tools benutten. Mijn elleboog is inclusief, cuppingtherapy is bonus! Wil je graag zonder cups de behandeling ingaan? Geef dit dan door voordat de behandeling begint. Na de massagebehandeling voel je direct resultaat. Voor het beste resultaat adviseer ik je een kuur te nemen van een keer in de week vier a vijf maal achter elkaar om op deze manier je lichaam te herstellen en richting te geven voor de juiste lichaamshouding. Samen kijken wij naar de resultaten en stellen we een behandelplan op voor onderhoudsbeurten.

Intensiteit: medium tot krachtig

Communicatie

Het is zeer belangrijk om aan te geven wat u zelf wilt en verwacht van de massagetherapeut. Samen streven wij naar ontspanning van uw lichaam. Intensiteit van de massagebehandeling worden samen met elkaar afgestemd, ook tijdens een massage. De basis is ontspanning, maar ik sta altijd open voor een gesprek.

 

Wij gebruiken zachte achtergrondmuziek. Indien u dit storend vindt of u wilt andere muziek dan mag u dit altijd aangeven.

Maak snel een afspraak

Bij Mass Massage Therapy in Haarlem kunt u terecht voor uiteenlopende massagebehandelingen. Met specialisaties in bindweefselmassages voor anti-cellulite en after lipo behandelingen zijn wij een uitzondering in Haarlem! Hiernaast zijn deeptissue, triggerpointtherapy en cuppingtherapy onze favoriet. Wil je liever een ontspannende massagebehandeling? Dan bieden wij ook onstspanningsmassage en hotstones massage aan.
×