mass-massage-therapy-massages-haarlem

Welkom bij Mass Massage Therapy!


Massage op maat!


Mass Therapy Exclusief in Haarlem

 

Massagetherapy in Haarlem wordt verzorgd door Mass Therapy! Massagebehandelingen gericht voor het lichaam om pijnvrij bewegen en cosmetische (na)zorg.

 

Mass Massage Therapy is sinds 2019 gevestigd in Haarlem. Met exclusieve specialisaties in massagebehandelingen gericht op het lichaam en gezicht. Onze specialiteit voelt u door onze ervaring en kennis. Nieuwe ontwikkelingen houden wij nauw in de gaten om zo de beste massagebehandelingen te bieden. Mass Therapy biedt alleen massagebehandelingen op maat aan want ieder lichaam is anders zo ook de behandelingen!

 

Onze signature behandeling is de bindweefselmassage voor anti-cellulite en after lipo behandelingen, zijn wij een uitzondering in Haarlem! Hiernaast zijn deeptissue, triggerpointtherapy en cuppingtherapy ons favoriet. Wil je liever een ontspannende massagebehandeling? Dan bieden wij ook onstspanningsmassage en hotstones massage aan.

Preventieve gezondheid is meer dan ooit belangrijk!

 

Houd je lichaam flexibel en gezond door gerichte massagebehandelingen! Mass Therapy verzorgd gerichte massages op klachten, blessures, voor-, nazorg en littekenweefsel en after- lipo massages.”

Yasemin Gumus

Turkse van afkomst, is de Nederlandse taal machtig maar jouw lichaamstaal het beste.

 

Woont in Amsterdam en is dichterbij de kust gaan werken omdat zij kreeft van horoscoop is. De zee is een belangrijk rustpunt in haar leven waar ze graag vertoeft. Haar empathische benadering zorgt voor rust, haar kennis is haar passie toegewijd aan Mass Therapy. Yasemin is gecertificeerd massagetherapeut gespecialiseerd in bindweefselmassages en therapeutische massages voor klachtenbehandeling. Yasemin heeft verschillende cursussen zoals Madero Therapy, Indiase Hoofdmassage, Reiki, Cuppingtherapy (dry cupping) en Hijama (wet cupping) afgerond en werkt hier actief mee in de behandelingen.

 

Heb je vragen aan Yasemin? Stel ze gerust door op de Whatsapp button te klikken of stuur een mail naar info@masstherapy.nl.

Maak snel een afspraak

Bij Mass Massage Therapy in Haarlem kunt u terecht voor uiteenlopende massagebehandelingen. Met specialisaties in bindweefselmassages voor anti-cellulite en after lipo behandelingen zijn wij een uitzondering in Haarlem! Hiernaast zijn deeptissue, triggerpointtherapy en cuppingtherapy onze favoriet. Wil je liever een ontspannende massagebehandeling? Dan bieden wij ook onstspanningsmassage en hotstones massage aan.

Special

Rug-, schouders- en nekmassage met olie

Elke dag vragen wij veel van ons lichaam waarbij stress en spanning zich ophoopt op onze schouders. Beweeg vandaag pijnvrij en verbreed je bewegingsvrijheid!

 

Gericht op de rugspieren van nek tot lage rug biedt deze massagebehandeling verlichting. Focus op de schouderspieren en hoofd worden verklevingen en knopen aangepakt. Rust keert terug, je slaapt beter en je immuun krijgt een boost!

 

Intensiteit: medium tot krachtig

 

60 minuten - €75,-

Populaire aanbiedingen

Deep tissue massage
incl. cupping

1 x 30min

€49,50

1 x 60min

€75

5 x 30min

€247,50

Rug-, schouders- en
nekmassage met olie

1 x 30min

€49,50

1 x 60min

€75

5 x 30min

€247,50

Bindweefselmassage (armen,
rug of benen) incl. cupping

1 x 30min

€55

5 x 30min

€250

×