mass-massage-therapy-massage-kamer Mass-massage-therapy-schipholweg-haarlem-arm-massage mass-massage-therapy-massages-haarlem Mass-massage-therapy-schipholweg-haarlem-rug-massage-blonde-vrouw

Welkom bij Mass Massage Therapy!


Massage op maat!


Waarom Mass Massage Therapy?

 

Mass Massage Therapy is sinds 2 jaar gevestigd in Haarlem en richt zich op preventieve gezondheid en welzijn door middel van gerichte massages. Elk lichaam is anders, ervaart pijn anders en heeft een eigen belastbaarheid. Daarom is er bij Mass Massage Therapy massage op maat. Voor de massage behandeling bespreken wij de klachten en de wensen om de juiste technieken toe te passen. Intensiteit wordt afgestemd zodat u kunt ontspannen en wij onze passie juist kunnen toepassen.

Ontspannende massages door Mass Massage Therapy

 

Mass Massage Therapy is er in deze tijd van samen sterk zijn een toevoeging aan het versterken van uw lichaam. Wij zijn gespecialiseerd in massages en bieden een ruim pakket aan mogelijkheden die voor u van toepassing zijn. Voor het versterken van uw weerstand en voor het ontspannen van uw lichaam.

Maak snel een afspraak

Bij Mass Massage Therapy in Haarlem kunt u terecht voor uiteenlopende massagebehandelingen. Denk hierbij aan een ontspanningsmassage, Indiase hoofdmassage, hotstonesmassage, cupping en triggerpointmassages. Wij bieden ook therapeutische massages zoals bij fibromyalgie.

 

Mass Massage Therapy is gespecialiseerd in massages. De focus ligt op ontspanning en herstel zodat u weer fris van start kan gaan. Heeft u vragen? Klik op de WhatsApp button om direct antwoord te krijgen of klik op de boek nu knop om eenvoudig een massage naar jouw wens te boeken.

Special

Rug-, schouders- en nekmassage met olie

Tijdens deze ontspannende massage worden rug, schouders en nek gemasseerd om eventueel klachten te verlichten en om tot rust te komen.

 

Knopen en verhardingen krijgen aandacht om deze los te maken zodat u meer bewegingsvrijheid krijgt.
Dit kunt u direct na de behandeling ook voelen!

 

Intensiteit: medium tot krachtig

 

60 minuten - €69,-

Populaire aanbiedingen

Deep tissue massage
incl. cupping

1 x 30min

€45

1 x 60min

€69

5 x 30min

€199

Rug-, schouders- en
nekmassage met olie

1 x 30min

€45

1 x 60min

€69

5 x 30min

€199

Bindweefselmassage (armen,
rug of benen) incl. cupping

1 x 30min

€40

5 x 30min

€180

×