mass-massage-therapy-massages-haarlem

Welkom bij Mass Massage Therapy!


Massage op maat!


Aftercare liposuctie behandelingen professional in Haarlem

Mass Therapy is uniek in Haarlem met massagebehandelingen voor het lichaam en gezicht, specifiek in cosmetische after lipo massages. Een ware toevoeging in post operatieve massagebehandelingen gericht op het helen en bodyshapen na een liposuctie ingreep.

 

After lipomassages zijn een verlengstuk na een operatieve ingreep van top tot teen. Het belang van deze massages zorgen voor het uiteindelijke resultaat van je lichaam. Dit is wel afhankelijk van het aantal after lipo massages die zorgen voor het behoud gezonde, egale en strakke huid.

 

 

‘’After lipo massages zijn noodzakelijk na een lipolaser, liposuctie en cryolypolise behandelingen’’

 

Voordelen aftercare liposuctie bij Mass Therapy verminderd en verwijderd vrijwel groot deel aan:

  • Verhardingen in bindweefsel/ Fibrose
  • Zichtbaar oneven huidstructuur
  • Vochtophopingen
  • Ontstekingen

Gespecialiseerd in bindweefsel massages biedt Mass Therapy de ultieme aftercare na een liposuctie behandeling. Samen stellen wij een behandelplan op voor overzicht en meetbare resultaten voor het eindresultaat. Het beste is om zo snel mogelijk na de ingreep te beginnen met After lipo massages zover je lichaam dit aankan. In het algemeen adviseren wij 1 a 2 weken na de ingreep. Als eerst beginnen wij met manuele lymfedrainage massages gevolgd in fases met dieper bindweefselmassage met madero therapy en afsluitend in de laatste fase van de behandelingen met cavitatie en radiofrequentie technologie voor een egale en strakke huid.

 

‘’Mass Therapy gespecialiseerd in bindweefsel massagebehandelingen‘’

 

Aftercare liposuctie onderhoudsbeurten worden geadviseerd in verloop van tijd om resultaten te behouden. Onderhoudsbeurten zijn niet te missen nu we tegen zwaartekracht vechten. Heb jij al langere tijd geleden, 6 maanden en meer, een cosmetische operatie gehad? Dan bieden wij onderhoudsbeurten om je huid strak en glad te houden.

Communicatie

Het is zeer belangrijk om aan te geven wat u zelf wilt en verwacht van de massagetherapeut. Samen streven wij naar ontspanning van uw lichaam. Intensiteit van de massagebehandeling worden samen met elkaar afgestemd, ook tijdens een massage. De basis is ontspanning, maar ik sta altijd open voor een gesprek.

 

Wij gebruiken zachte achtergrondmuziek. Indien u dit storend vindt of u wilt andere muziek dan mag u dit altijd aangeven.

Maak snel een afspraak

Bij Mass Massage Therapy in Haarlem kunt u terecht voor uiteenlopende massagebehandelingen. Met specialisaties in bindweefselmassages voor anti-cellulite en after lipo behandelingen zijn wij een uitzondering in Haarlem! Hiernaast zijn deeptissue, triggerpointtherapy en cuppingtherapy onze favoriet. Wil je liever een ontspannende massagebehandeling? Dan bieden wij ook onstspanningsmassage en hotstones massage aan.
×