mass-massage-therapy-massages-haarlem

Welkom bij Mass Massage Therapy!


Massage op maat!


Bindweefselmassage bodyshaping afterlipo

Bindweefselmassage bodyshaping afterlipo is een massagebehandeling gericht op nabehandeling van liposuctie. Lymfedrainage en lichte manuele therapie zorgt voor beter en sneller herstel. Wij adviseren een week na de lipo behandeling te beginnen met lichte druk en deze verder op te bouwen om fibrose te voorkomen. Voor het beste resultaat zijn er minimaal tien behandelingen nodig en daarna kan er onderhoud worden verzorgd met bindweefselmassages en radiofrequentie. Voor vragen zijn wij bereikbaar via de whatsapp button op onze website www.masstherapy.nl!

Pakketprijs 5×30 €250,-

Pakketprijs 5×45 €300,-

pakketprijs 5×60 €350,-

 

Pakketbehandelingen kunt u boeken via het contact formulier op onze website www.masstherapy.nl of via de whatsapp button op de website

Communicatie

Het is zeer belangrijk om aan te geven wat u zelf wilt en verwacht van de massagetherapeut. Samen streven wij naar ontspanning van uw lichaam. Intensiteit van de massagebehandeling worden samen met elkaar afgestemd, ook tijdens een massage. De basis is ontspanning, maar ik sta altijd open voor een gesprek.

 

Wij gebruiken zachte achtergrondmuziek. Indien u dit storend vindt of u wilt andere muziek dan mag u dit altijd aangeven.

Maak snel een afspraak

Bij Mass Massage Therapy in Haarlem kunt u terecht voor uiteenlopende massagebehandelingen. Met specialisaties in bindweefselmassages voor anti-cellulite en after lipo behandelingen zijn wij een uitzondering in Haarlem! Hiernaast zijn deeptissue, triggerpointtherapy en cuppingtherapy onze favoriet. Wil je liever een ontspannende massagebehandeling? Dan bieden wij ook onstspanningsmassage en hotstones massage aan.
×