mass-massage-therapy-massages-haarlem

Welkom bij Mass Massage Therapy!


Massage op maat!


Bindweefselmassage anti cellulite. Incl. cupping

 

Een bindweefselmassage is een stevige massage van de dieper gelegen huidlagen. Tijdens deze behandeling wordt elastine- en collageenaanmaak gestimuleerd. Hierdoor heeft de massage een positief effect op de verslapte en slecht doorbloede huid, striae, cellulite en littekenweefsel. De huid wordt gelift en sinaasappelhuid wordt verminderd. De gehele massage is in combinatie met bindweefselmassage, silicone cups en massage olie. voor zichtbaar resultaat wordt regelmaat aanbevolen in combinatie met aanpassing in de voeding en beweging. Voor onderhoud is een behandeling van 1 maal per maand aangeraden.

30 minuten behandeling: – armen, rug en flanken – rug, buik en flanken – billen en benen aan beide kanten *5×30 voor €250,-

45 minuten behandeling: -armen, rug, flanken en buik -benen, billen, buik en flanken *5×45 voor €300,-

Pakketbehandelingen kunt u boeken via het contact formulier op onze website www.masstherapy.nl of via de whatsapp button op de website

Er kan altijd vooraf overlegd worden indien de te behandelen zones anders in volgorde zijn als hierboven beschreven.

Communicatie

Het is zeer belangrijk om aan te geven wat u zelf wilt en verwacht van de massagetherapeut. Samen streven wij naar ontspanning van uw lichaam. Intensiteit van de massagebehandeling worden samen met elkaar afgestemd, ook tijdens een massage. De basis is ontspanning, maar ik sta altijd open voor een gesprek.

 

Wij gebruiken zachte achtergrondmuziek. Indien u dit storend vindt of u wilt andere muziek dan mag u dit altijd aangeven.

Maak snel een afspraak

Bij Mass Massage Therapy in Haarlem kunt u terecht voor uiteenlopende massagebehandelingen. Met specialisaties in bindweefselmassages voor anti-cellulite en after lipo behandelingen zijn wij een uitzondering in Haarlem! Hiernaast zijn deeptissue, triggerpointtherapy en cuppingtherapy onze favoriet. Wil je liever een ontspannende massagebehandeling? Dan bieden wij ook onstspanningsmassage en hotstones massage aan.
×