mass-massage-therapy-massages-haarlem

Welkom bij Mass Massage Therapy!


Massage op maat!


Cryo-Lipo Polar-Q

Mass Therapy introduceert Cryo-Lipo Polar-Q, de nieuwste innovatie op het gebied van duurzaam verwijderen van vetcellen met ColdTherapy. Cryolipolyse is een bewezen en veilige methode die wereldwijd wordt toegepast, nu exclusief in Haarlem, alternatief voor vetvermindering zonder operatie, geen naalden, geen speciaal dieet en bovenal geen hersteltijd!

‘’Het juiste moment is nu! Boek simpel jouw Cryo-Lipo Polar-Q behandeling en loop nu direct lekker in je vel’’

Beginfase

Tijdens Cryo-Lipo

Eindresultaat

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt plaatselijk vet bevroren, wat vervolgens op  natuurlijke wijze uit het lichaam wordt afgevoerd. Het onderhuidse vetweefsel in het behandelgebied wordt nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve behandelkop, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces van de vetcel in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen. Tijdens de behandeling kan je een tijdschrift lezen of lekker je ogen sluiten en je rustmoment pakken!

Deze techniek met ColdTherapy, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen. In tegenstelling tot reguliere liposuctie is er geen sprake van onderhuidse littekenweefsel en fibrose. Mass Therapy adviseert lymfedrainage onderhoudsbeurten/bodyshaping om het resultaat als dag een te behouden.

‘’Cryolipolyse is de meest effectieve manier om pijnloos en effectief vet te verliezen’’

Voordelen Cryo-Lipo Polar-Q

 • Geen naalden
 • Geen operatie
 • Geen speciaal dieet
 • Geen hersteltijd
 • Blijvend resultaat
 • Huid beschermend technologie
 • Wetenschappelijk bewezen
 • Exclusief bij Mass Therapy
 • De behandeling is geheel pijnloos
 • Behandeling in slechts 45 minuten
 • Inclusief lymfedrainage massage
 • Afslanken waar u maar wenst
 • Alternatief voor liposuctie
 • Combineren met massagebehandelingen

Disclaimer:

Minimale bijwerkingen door roodheid en een trekkerig gevoel op behandelde zone. In zeer zeldzame gevallen zijn kortstondige blauwe plekken, tintelingen of gevoelloosheid mogelijk.

 

Tijdens het intakegesprek worden alle contra indicaties doorgenomen om uw vitaliteit en onze kwaliteit te waarborgen.

Werkwijze Cryolipolyse Polar- Q bij Mass Therapy

Mass Therapy draagt zorg aan uw gezondheid en welzijn. Voor optimale resultaten vragen wij uw transparantie in het invulformulier die wij na de boeking naar u opsturen. Graag ontvangen wij dit minimaal een dag voor de behandeling.

 

Voor het begin van de eerste behandeling nemen wij de tijd voor een intake gesprek om samen het intakeformulier door te nemen en de juiste behandelplan op te stellen. Dit gaat gepaard met het bespreken van eventuele vragen die jij hebt en advies die wij verlenen voor de Cryolipolyse behandeling op maat voor jou! Bij elke volgende behandeling nemen wij foto’s, want meten is weten!

 

Wil je graag een aparte intakegesprek? Dat kan natuurlijk ook! Boek simpel bij de boekingspagina een intakegesprek. Dit kan ook via de whatsappbutton rechts onderaan de webpagina.

‘’Blijvend resultaat met aangepaste levensstijl en evenwichtig dieet’’

 

‘’Mass Therapy is als enige praktijk in Haarlem met Cryolipolyse Polar- Q, nieuwste technologie ontwikkeld voor vetbevriezing. Exclusief in Cryo behandelingen inclusief lymfedrainage na de behandeling voor optimaal resultaat!’’

Innovatieve technologie

Vetbevriezing gebeurt heel lokaal, precies op de plek waar jij dat randje vet nu eindelijk weg wilt hebben. Tijdens de behandeling wordt er een speciale gelpad op de behandelzone(s) geplaatst. Per behandeling kan er wel vier behandelkoppen geplaatst worden! De Behandelkop werkt met vacuüm zuigkracht en neemt het onderhuidse vetweefsel compleet in de behandelkop. Na een korte opstarttijd koelt de binnenkant van de behandelkop intensief waardoor de vetcellen bevriezen.

 

Tijdens de behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren tot -9 graden Celsius. Dit gaat wel stapsgewijs, voor iedereen is een behandeling op maat en dit kan zijn dat het iets minder in de temperatuur kan zijn. Deze lage temperatuur zorgt ervoor dat de vetcellen kristalliseren. De vetcellen imploderen en worden vervolgens door het lichaam afgebroken en afgevoerd.

 

‘’Cryolipolyse staat ook bekend als freezesculpting of coolshaping’’

Na de behandeling

Na de cryolipolyse behandeling masseren we het behandelde gebied intensief met een verstevigend en vochtafdrijvend serum.  Lymfedrainage is zeer belangrijk om jouw lichaam een boost te geven en alles via natuurlijke weg zo snel mogelijk af te voeren. Drink voldoende water na de behandeling! Twee a drie weken na de behandeling zijn de eerste resultaten zichtbaar! Soms wel eerder, afhankelijk van je leefstijl, eetgewoonten en algehele gezondheid.

 

Game changer, next level resultaten

Kies je voor de kuur die jou next level resultaten leveren? Dan zie je binnen twee maanden booming resultaten in omtrek en gewicht! Blijf aan de regels van de behandelplan houden en je lichaam zal vier tot zes maanden na de laatste behandeling doorgaan met het afvoeren van afgebroken vetcellen. Tijdens je behandeling bij Mass Therapy staan wij altijd paraat om je vragen te beantwoorden en je van volledig en eerlijk advies te voorzien!

 

Zichtbaar resultaat

Na één behandeling bereik je al een reductie in vetcellen van 15-25%! Voor next level resultaat adviseren we drie behandelingen. Na de eerste behandeling zal het overtollige vet namelijk niet volledig weg zijn. Gedurende de tweede en derde behandeling kan het al met 30-40% worden verminderd. Tussen iedere behandeling zit een periode van zes tot acht weken, zodat je lichaam tijd heeft om de vetcellen af te voeren.

‘’Mass Therapy is meer, Massagetherapy op maat!’’

Maak snel een afspraak

Bij Mass Massage Therapy in Haarlem kunt u terecht voor uiteenlopende massagebehandelingen. Met specialisaties in bindweefselmassages voor anti-cellulite en after lipo behandelingen zijn wij een uitzondering in Haarlem! Hiernaast zijn deeptissue, triggerpointtherapy en cuppingtherapy onze favoriet. Wil je liever een ontspannende massagebehandeling? Dan bieden wij ook onstspanningsmassage en hotstones massage aan.
×