mass-massage-therapy-massages-haarlem

Welkom bij Mass Massage Therapy!


Massage op maat!


Cavitatie inclusief RF Shaping

Dit is een afslank behandeling inclusief RF( radiofrequentie)

 

Ultrasound veroorzaakt druk op de celwand van de vetcel, waardoor de cel leegloopt. Deze methode wordt toegepast voor het verminderen van lokale vetophopingen die moeilijk verdwijnen door intensief te sporten of streng op dieet te gaan. Ultrasound zorgt voor vermindering van de vetcelinhoud, plaatselijke volume-afname en contourverbetering op aangewezen zones op het lichaam. Ultrasound is de ultieme oplossing die pijnloos is ten opzichte van liposuctie.

Bij radiofrequentie wordt er een elektromagnetisch veld in het weefsel opgewekt. Radiofrequentie werkt in op de diepere huidlagen en verstevigt de huid. Naast het verminderen van de volume door cavitatie is RF een slimme toevoeging om het huid te versterken.

Communicatie

Het is zeer belangrijk om aan te geven wat u zelf wilt en verwacht van de massagetherapeut. Samen streven wij naar ontspanning van uw lichaam. Intensiteit van de massagebehandeling worden samen met elkaar afgestemd, ook tijdens een massage. De basis is ontspanning, maar ik sta altijd open voor een gesprek.

 

Wij gebruiken zachte achtergrondmuziek. Indien u dit storend vindt of u wilt andere muziek dan mag u dit altijd aangeven.

Maak snel een afspraak

Bij Mass Massage Therapy in Haarlem kunt u terecht voor uiteenlopende massagebehandelingen. Met specialisaties in bindweefselmassages voor anti-cellulite en after lipo behandelingen zijn wij een uitzondering in Haarlem! Hiernaast zijn deeptissue, triggerpointtherapy en cuppingtherapy onze favoriet. Wil je liever een ontspannende massagebehandeling? Dan bieden wij ook onstspanningsmassage en hotstones massage aan.
×