mass-massage-therapy-massages-haarlem

Welkom bij Mass Massage Therapy!


Massage op maat!


Rug-, schouder- nekmassage incl. hoofdmassage

Spanning manifesteert zich al gauw tussen de schouderbladen en in het nekgebied. Daarnaast kunnen werkstress en een hoog werktempo leiden tot flinke spierspanningen en verkrampingen. Wanneer je deze spanningen niet aanpakt en je spieren veelvuldig overbelast, ontstaan er op den duur aanhoudende pijnklachten. Zo kunnen er bijvoorbeeld hoofdpijnklachten ontstaan doordat de spieren in de nek, rug en schouders te gespannen zijn en uiteindelijk verharden en spierknopen vormen.

Drukpunten in de rug-, nek-, schouder,- worden eerst behandeld. Vastzittende plekken worden losgemaakt met de juiste druk naar wens. Daarna zijn je nek en hoofd pas aan de beurt. Problemen in deze gebieden zijn vaak de aanleiding voor hoofdpijn, dus hier wordt veel aandacht aan besteed. Bij de (Indiase) hoofdmassage worden verschillende massagetechnieken gebruikt om blokkades op te heffen en spieren te ontspannen. Na een behandeling voel je je relaxt, uitgerust en kun je je schouders, nek en hoofd weer vrij bewegen zonder stijfheid of pijn. Alsof er een last van je schouders valt!

 

Intensiteit: medium tot krachtig

Hoofdmassage: mild met verschillende handgrepen

Intensiteit: zacht tot medium

Communicatie

Het is zeer belangrijk om aan te geven wat u zelf wilt en verwacht van de massagetherapeut. Samen streven wij naar ontspanning van uw lichaam. Intensiteit van de massagebehandeling worden samen met elkaar afgestemd, ook tijdens een massage. De basis is ontspanning, maar ik sta altijd open voor een gesprek.

 

Wij gebruiken zachte achtergrondmuziek. Indien u dit storend vindt of u wilt andere muziek dan mag u dit altijd aangeven.

Maak snel een afspraak

Bij Mass Massage Therapy in Haarlem kunt u terecht voor uiteenlopende massagebehandelingen. Met specialisaties in bindweefselmassages voor anti-cellulite en after lipo behandelingen zijn wij een uitzondering in Haarlem! Hiernaast zijn deeptissue, triggerpointtherapy en cuppingtherapy onze favoriet. Wil je liever een ontspannende massagebehandeling? Dan bieden wij ook onstspanningsmassage en hotstones massage aan.
×