mass-massage-therapy-massages-haarlem

Welkom bij Mass Massage Therapy!


Massage op maat!


Bindweefselmassage anti cellulite incl. rf bodyshaping

Een bindweefselmassage is een stevige massage van de dieper gelegen huidlagen. De doorbloeding, huidvernieuwing en elastine- en collageenaanmaak worden tijdens de behandeling gestimuleerd. Hierdoor heeft de massage een positief effect op de verslapte en slecht doorbloede huid, striae, cellulite en littekenweefsel.nIn combinatie met Radiofrequentie techniek een apparaat met radiofrequentie golven worden hardnekkige cellulite aangepakt. Diepere vetcellen worden door deze golven gedwongen te slinken zodat de huid er stakker en jonger oogt.

Te behandelen zones: armen, rug, flanken, buik, billen en benen. Decolleté en gezicht kan alleen behandeld worden in combinatie met bindweefsel en Radifrequentie, zonder Cavitatie.

Pakketbehandeling

5x 30 € 250,-

5x 45 € 300,-

pakketbehandelingen kunt u boeken via het contact formulier op onze website www.masstherapy.nl of via de whatsapp button op de website

Deze behandeling mag alleen indien er geen contra indicaties zijn zoals diabetes, hoge bloeddruk, het gebruik van bloedverdunners, epilepsie, afwijkingen aan de lever/nierfunctie, pacemaker, ernstige vaatziekten, ernstige huidziekten zoals eczeem of ontstekingen, trombose, metalen implantaten. Zwangere vrouwen en vrouwen die net zijn bevallen of borstvoeding geven kunnen deze behandeling niet ondergaan.

Communicatie

Het is zeer belangrijk om aan te geven wat u zelf wilt en verwacht van de massagetherapeut. Samen streven wij naar ontspanning van uw lichaam. Intensiteit van de massagebehandeling worden samen met elkaar afgestemd, ook tijdens een massage. De basis is ontspanning, maar ik sta altijd open voor een gesprek.

 

Wij gebruiken zachte achtergrondmuziek. Indien u dit storend vindt of u wilt andere muziek dan mag u dit altijd aangeven.

Maak snel een afspraak

Bij Mass Massage Therapy in Haarlem kunt u terecht voor uiteenlopende massagebehandelingen. Met specialisaties in bindweefselmassages voor anti-cellulite en after lipo behandelingen zijn wij een uitzondering in Haarlem! Hiernaast zijn deeptissue, triggerpointtherapy en cuppingtherapy onze favoriet. Wil je liever een ontspannende massagebehandeling? Dan bieden wij ook onstspanningsmassage en hotstones massage aan.
×