mass-massage-therapy-massages-haarlem

Welkom bij Mass Massage Therapy!


Massage op maat!


Ontspanningsmassage met olie en hot stones

Deze massage behandeling is een warmte therapie behandeling. Dieper gelegen spieren en weefsels worden door middel van warmte van basalt stenen doordrongen in combinatie met klassieke massage technieken. De basalt stenen zijn natuur gevormd en onbewerkt. De warmte zorgt – in combinatie met de masserende bewegingen – niet alleen voor diepe ontspanning, maar ook voor stimulatie van de bloedsomloop, afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten. Denk hierbij aan algehele vermoeidheid of prestatie gericht trainen.

 

Door de warmte verhoogt het inwendig temperatuur, versoepeld de spieren en drijft verzuring uit, op deze manier worden ook de lymfen geactiveert waardoor het lichaam zich reinigt. Het zelf helende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd wat een positieve bijdrage is voor uw gezondheid.

 

Intensiteit: zacht tot medium

Communicatie

Het is zeer belangrijk om aan te geven wat u zelf wilt en verwacht van de massagetherapeut. Samen streven wij naar ontspanning van uw lichaam. Intensiteit van de massagebehandeling worden samen met elkaar afgestemd, ook tijdens een massage. De basis is ontspanning, maar ik sta altijd open voor een gesprek.

 

Wij gebruiken zachte achtergrondmuziek. Indien u dit storend vindt of u wilt andere muziek dan mag u dit altijd aangeven.

Maak snel een afspraak

Bij Mass Massage Therapy in Haarlem kunt u terecht voor uiteenlopende massagebehandelingen. Met specialisaties in bindweefselmassages voor anti-cellulite en after lipo behandelingen zijn wij een uitzondering in Haarlem! Hiernaast zijn deeptissue, triggerpointtherapy en cuppingtherapy onze favoriet. Wil je liever een ontspannende massagebehandeling? Dan bieden wij ook onstspanningsmassage en hotstones massage aan.
×