mass-massage-therapy-massage-kamer Mass-massage-therapy-schipholweg-haarlem-arm-massage mass-massage-therapy-massages-haarlem Mass-massage-therapy-schipholweg-haarlem-rug-massage-blonde-vrouw

Welkom bij Mass Massage Therapy!


Massage op maat!


Veelgestelde vragen over massages

Wat kan ik doen om een optimaal resultaat te behalen?

Voor een optimaal resultaat vertelt u uw massagetherapeut of u een blessure hebt, zwanger of ongesteld bent, diabetes patiënt bent, een pacemaker heeft of een (besmettelijke) ziekte heeft. Hiernaast is het belangrijk om goed te communiceren wat de klachten precies zijn en waar nodig de focus op gelegd kan worden. Bij verkoudheid of griep wordt er niet gemasseerd.

Kan ik een grote maaltijd eten van te voren?

Op een volle maag of met een hongergevoel is een massage behandeling niet gunstig. Tijdens een massage komen veel lichaamsprocessen op gang. Je lichaam ontspant en ontgift zich van stoffen en je hormonen worden aangesproken.

Hoe lang van te voren kan ik eten?

Neem altijd een lichte maaltijd een of twee uur voor de behandeling. Dit is goed voor je bloedsuikerspiegel. Je mag een appel of een banaan meenemen voor na de behandeling. Wij hebben altijd een flesje water en dextro energy voor na de behandeling.

Is duizelig worden normaal na een massage?

Na een massage behandeling kan je duizelig worden. Dat is normaal omdat je lichaam zich herstelt. Soms kan je last hebben van een verstopte neus tijdens een massage. Je licht ook met je gezicht naar beneden in het gezicht gaatje op de massage tafel waardoor voorholte vocht naar je neus en keel gaat. Dit gaat voorbij zodra je weer opstaat.

Werkt een massage beter rond het sporten?

Voor of na een training is een massage behandeling gunstiger voor je lichaam. Voor de training wordt je opgewarmd en na een training helpt een massage om alle zuren en afvalstoffen beter op te ruimen.

Ik heb een allergie, kan ik gemasseerd worden?

Heeft u een allergie voor een bepaalde stof? Meld dat alstublieft tijdig in verband met de oliën die gebruikt worden.

Zijn de massages gepersonaliseerd?

Wij bieden een breed pakket aan massage behandelingen. Bespreek vooraf goed of het de juiste behandeling is voor u en uw klachten of wensen.

Wat is een deep tissue massage?

Een deep tissue massage (inclusief cupping) is een krachtige massage behandeling om de spieren en pezen ruimte te bieden en los te maken van verklevingen. Deze massage behandeling kan verkleuringen geven van de cups. Deze verdwijnen na 3-5 dagen. U kunt zich ook beurs voelen na de massage.

Wat is een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is een massage behandeling met medium tot zachte technieken om het lichaam volledige ontspanning en rust te geven.

Zijn er speciale coronamaatregelen?

Vragen over covid-19? Bekijk onze coronamaatregelen.

Maak snel een afspraak

Bij Mass Massage Therapy in Haarlem kunt u terecht voor uiteenlopende massagebehandelingen. Denk hierbij aan een ontspanningsmassage, Indiase hoofdmassage, hotstonesmassage, cupping en triggerpointmassages. Wij bieden ook therapeutische massages zoals bij fibromyalgie.

 

Mass Massage Therapy is gespecialiseerd in massages. De focus ligt op ontspanning en herstel zodat u weer fris van start kan gaan. Heeft u vragen? Klik op de WhatsApp button om direct antwoord te krijgen of klik op de boek nu knop om eenvoudig een massage naar jouw wens te boeken.

×