Indiase hoofdmassage

mass-massage-therapy-massages-haarlem

Welkom bij Mass Massage Therapy!


Massage op maat!


Indiase hoofdmassage

De Indiase hoofdmassage is gebaseerd op de traditionele, ayurvedische vorm van massage zoals deze al vele eeuwen wordt toegepast in het dagelijks leven van India en Nepal. Het staat ook wel bekend als ‘Champissage’. Deze term is afkomstig uit het Hindi waarbij ‘champi’ staat voor hoofdmassage met bepaalde vormen van haarolie. In onze taal is dit terug te vinden in het woord shampoo.

Massage tegen stress en hoofdpijn

Deze effectieve massage word gegeven met en zonder olie en is befaamd om de weldadige en diepe, ontspannende effecten bij hypertonie en pijn in de nek-schouderregio, stress gerelateerde klachten en verschillende vormen van hoofdpijn zoals bijvoorbeeld spanningshoofdpijn.

Ontspanning voor hoofd en schouders

Veel mensen hebben regelmatig last van hoofdpijn door stress en spanning. Deze spanning hoopt zich op in het hoofd, nek en schouders. Soms kan het ook zijn dat het huid in het gelaat achteruit gaat in elasticiteit of ook haaruitval tevoorschijn komt.

 

Spanning blokkades worden opgeheven met onze unieke Indiase hoofdmassage. Tijdens de massage van de schouders, nek en hoofd wordt er voor directe ontspanning gezorgd. Doorbloeding van het hoofd word gestimuleerd en verhardingen worden los gemasseerd. Naast het verhelpen van hoofdpijn en stijve nekspieren geeft deze massage ook een boost aan uw haar. De haarwortel wordt van binnenuit gestimuleerd om voedingsstoffen beter op te nemen. Een ontspannen hoofdhuid door betere bloedcirculatie zorgt voor sterker en mooier haar!×